Çin Çalışma Vizesi (Z)

Çin Çalışma Vizesi, Çin Halk Cumhuriyeti sınırları içerisinde çalışmak amacı ile alınan vize türüdür.

Çin Çalışma Vizesi için Gerekli Belgeler:

  1. Pasaport :Başvuru tarihi itibari ile en az 6 ay süresi ve iki boş vize sayfası olan yeni tip çipli pasaportun aslı. Eski tip lacivert pasaportlara vize verilmemektedir.
  2. Fotoğraf: 2 Adet arka fonu beyaz, önden çekilmiş, mat kağıda basılmış, beyaz kıyafetli olmayan ve gözlük kullanılmayan fotoğraf. Fotoğraf boyutları ve özellikleri için yandaki fotoğrafa tıklayınız.
  3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi: Fotokopi renkli veya yazı ve fotoğrafların net olduğu siyah beyaz fotokopi olmalıdır.
  4. Vize Bildirim Formu: Çin’de yetkilendirilen kurumdan vize bildirim formunun aslı (Yeşil Davetiye).Örnek form için yandaki dökümanı inceleyiniz.
  5. İzin / Uzman Belgesi: Çin’deki resmi makamlar tarafından verilen iş durumu bildirir izin belgesi veya uzman belgesi
  6. İşyeri Kanıt Belgesi: Yandaki örnek belgeyi inceleyiniz.
  7. İkametgah Senedi: Kişinin oturduğu yeri gösteren ikametgah senedi. 

[email_link]

Çin Çalışma Vizesi Z

Örnek Fotoğraf

İş Lisans Örneği

Davetiye Örneği