Çin Daimi İkamet Vizesi (D)

Çin Daimi İkamet Vizesi ; Çin'e daimi ikamet için başvuru yapan şahıslara verilen vize türüdür. D vize başvurularında başvuranın, Çin Kamu Güvenliği Bakanlığı'nın vermiş olduğu "Yabancılar Daimi İkamet Satüsü Onay Formu"nun aslını sunması gerekmektedir.

Çin Daimi İkamet Vizesi için Gerekli Belgeler:

  1. Pasaport :Başvuru tarihi itibari ile en az 6 ay süresi ve iki boş vize sayfası olan yeni tip çipli pasaportun aslı. Eski tip lacivert pasaportlara vize verilmemektedir.
  2. Fotoğraf: 2 Adet arka fonu beyaz, önden çekilmiş, mat kağıda basılmış, beyaz kıyafetli olmayan ve gözlük kullanılmayan fotoğraf. Fotoğraf boyutları ve özellikleri için yandaki fotoğrafa tıklayınız.
  3. Yabancılar Daimi İkamet Satüsü Onay Formu
Daimi ikamet vizesi d

Örnek Fotoğraf

Örnek Daimi İkamet