Ticari Çin Vizesi (M)

Çin'e yapılacak olan ticari ziyaretler için başvurulması gereken vize türüdür. Fuar ziyaretleri, firmalarla ticari görüşmeler, ticari spor yarışları gibi konular ticari ziyaretler kapsamında değerlendirilir.

Ticari Çin Vizesi için Gerekli Belgeler:

  1. Pasaport :Başvuru tarihi itibari ile en az 6 ay süresi ve iki boş vize sayfası olan yeni tip çipli pasaportun aslı. Eski tip lacivert pasaportlara vize verilmemektedir.
  2. Fotoğraf: 2 Adet arka fonu beyaz, önden çekilmiş, mat kağıda basılmış, beyaz kıyafetli olmayan ve gözlük kullanılmayan fotoğraf. Fotoğraf boyutları ve özellikleri için yandaki fotoğrafa tıklayınız.
  3. Dilekçe: Şirketin antetli kağıdına yazılmış dilekçe. Dilekçe örneği için yandaki belgeye tıklayınız.
  4. Şirket Faaliyet Belgesi: Bağlı bulunduğunuz Ticaret – Sanayi – Esnaf vb. odalarından alacağınız, son 6 aya ait olan orjinal faaliyet belgesi
  5. Vergi Levhası Fotokopisi: 2014 yılı onaylı olmalıdır.
  6. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi: Fotokopi renkli veya yazı ve fotoğrafların net olduğu siyah beyaz fotokopi olmalıdır.
  7. Davet Mektubu: Çin resmi makamlarından alınmış olan Resmi Davetiye ( Belediye Davetiyesi) Aslı. 
    Önemli Şirket son 6 ay içerisinde adres değişikliği yapmış ise adres değişikliğini gösteren Ticaret Sicil Gazetesini de sunmak zorunludur.
Ticari Çin Vizesi

Örnek Fotoğraf

Vize Dilekçe Örneği

vize_dilekcesi