Transit Vize (G)

Transit Vize (G) ; Çin Halk Cumhuriyeti'nden transit geçiş yapacak şahıs başvurularında verilen vize türüdür. G Vize başvurularında başvuranın, ziyaret edilecek ülkeye (bölge) ait önceden tarihi ve koltuğu belirlenmiş olan uçak (araba, gemi vb.) kombine biletini sunması gerekmektedir.

Transit Vize için Gerekli Belgeler:

  1. Pasaport :Başvuru tarihi itibari ile en az 6 ay süresi ve iki boş vize sayfası olan yeni tip çipli pasaportun aslı. Eski tip lacivert pasaportlara vize verilmemektedir.
  2. Fotoğraf: 2 Adet arka fonu beyaz, önden çekilmiş, mat kağıda basılmış, beyaz kıyafetli olmayan ve gözlük kullanılmayan fotoğraf. Fotoğraf boyutları ve özellikleri için yandaki fotoğrafa tıklayınız.
Transit Çin Vizesi G

Örnek Fotoğraf